Во периодот од 18 октомври до 19 декември во Sport Life и недобитните тикети, добиваат.

Со акцијата под името Втора шанса за милион, со еден промашен тип на тикетот, останувате во игра со погодените коефициенти на другите натпревари.

Играчот со најголем збирен погоден вкупен коефициент во времетраење на акцијата, добива 1.000.000 денари, а за останатите 4 прворангирани играчи следуваат поени за подароци од СЛ маркетот.

Акцијата важи за членовите на СЛ клубот, така што со приложување на СЛ клуб картичката при уплатата на тикетите, тие ќе можат да учествуваат во Втора шанса за милион денари.

Доколку двајца или повеќе играчи на крајот на кампањата имаат ист збирен најголем погоден вкупен коефициент, за прв ќе се смета оној кој има најголем број тикети со еден промашен натпревар.

Акцијата ги опфаќа сите тикети со најмалку три натпревари на кои има еден промашен пар: несистемски тикети (со една комбинација, системските не се во конкуренција), тикети од обложување во живо и микс тикети.

„За тикетите со еден промашен тип, играта не застанува! Доколку сте член на SL клубот добивате ексклузивното право за учество во Втора шанса за милион, како и за многу други поволности и добивки.“ истакнуваат од Sport Life.


Администратор
24/10/2019 14:14