Внесете податоци


Одберете еден од понудените одговори и кликни Испрати

Кој ќе биде стрелец на првиот гол на натпреварот помеѓу Челзи и Барселона

Првите петорица кои ќе бидат најбрзи и ќе дадат точен одговор ќе добијат ваучер во висина од 500 денари, следните петорица со точен одговор ќе добијат ваучер во висина од 200 денари додека последните петорица ќе добијат ваучер во висина од 100 денари. Сите останати прогнозери кои ќе одговорат точно а нема да бидат во првите петнаесет ќе добијат ваучери во висина од 50 денари.Правила
- Секој прогнозер може да одбере само една од понудените опции - Добитници на ваучери ќе бидат сите прогнозери кои ќе погодат точно на една од дадените опции - Едно лице може да испрати максимум 2 различни одговори на едно прашање. Доколку некој испрати повеќе од 2 одговори, ќе бидат земени во предвид само првите 2 одговори според времето на испраќање - Останатите правила можете да ги видите во долниот дел од страницата

Останати правила за “Биди добитен и живеј спортски со Макпрес и Спорт лајф“:

1. Задолжително внесете име и презиме, валидна e-mail адреса, активен телефонски број како и број на Sport Life клуб картичка.
2. Во предвид се зема времето на пристигнување на одговорот во системот на Makpress.mk.
3. Учесници можат да бидат сите граѓани на Република Македонија кои имаат навршено 18 години, согласно позитивните законски прописи и кои поседуваат валидна Sport Life клуб картичка.
4. Сите добитници ќе бидат јавно објавени на страната на Makpress.mk или на фејсбук профилот на Makpress.mk и ќе биде исконтактирано со нив, телефонски или преку меил адреса, за да се потврди нивниот идентитет и возраст.
5. Доколку на некое лице не може да му се утврди идентитетот, внесе невалидна e-mail адреса или неактивен телефонски број, добитник на ваучер ќе биде следниот прогнозер кој дал точен одговор според времето на пристигнување на одговорот во системот на Makpress.mk.
6. Сите добитници кои имаат Sport Life клуб картичка, ваучерот ќе го добијат на својата картичка во рок од во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички.