Контактирајте не


Сопственик и издавач:
Друштво за маркетинг и медиуми Некст левел солушнс ДООЕЛ Скопје

Адреса
Ул. Михаил Чаков бр.9-3/1 Скопје

Редакциски телефон
076 339 108

Главен и одговорен уредник
Бојан Галевски

Телефон: 071 292 679

Редакција/Соработници
Филип Ѓоршовски
Душан Бекриќ
Ѓоко Блажевски
Александар Ивановски
Е-маил
info@makpress.mk kontakt@makpress.mk kontakt@nextlevelsolution.mk
Социјални мрежи