Патот којшто води кон населеното место Теферич денеска и утре ќе биде затворен за сообраќај поради изведување градежни работи.

Општина Кисела Вода апелира учесниците во сообраќајот да бидат трпеливи и да имаат разбирање додека се одвиваат работните активности.


Администратор
10/09/2019 17:16