Кандидатот за Претседател на Македонија, Гордана Силјановска Давкова на својот фесјбук профил истакна дека преку концептот на право и правда, младите ќе останат во Македонија и во услови на правна држава тие нема да имаат причина плус зошто би си заминале од нашата држава.

- Изборот на мојата енергија е уверувањето дека кога верувате во правото и правдата за Македонија на правата страна сте. Граѓаните на прво место го ставаат економскиот развој. Него го нема. Се повеќе млади си заминуваат. Најумните, најпаметните, највредните си заминуваат заради непотизмот, корупцијата, партиското судство и неспособното обвинителство. Само со право и правда за Македонија младите ќе останат тука!, вели Силјановска Давкова.

*Платено политичко рекламирање


Администратор
15/04/2019 23:50