Денеска, 15.4.2019 ќе се одржат низа настани од страна на Кандидатот за претседател на Република Македонија, Проф. Д-р Гордана Сиљановска Давкова на следните локации:

• Во 18:30 часот Митинг во Валандово • Во 20:30 часот Митинг во Гевгелија


Администратор
15/04/2019 12:24