Кандидатот за претседател, професорот Блерим Река саботното попладне го помина во својот централен изборен штаб кој се наоѓа на почетокот на старата чаршија.

Тој имаше средби со граѓани, а во „викенд атмосфера“ со дел од својот тим ги договараше активностите во пресрет на финалето на изборната кампања.

*Платено политичко рекламирање


Администратор
13/04/2019 20:37