Кандидатот за претседател професорот Блерим Река, на својот фејсбук објави видео од прошетката во Дебар Маало во општина Центар.

Тој заедно со дел од својот тим беше во најстарата слаткара во Скопје, „Апче“ го посетин пазарчето „Буњаковец“ а се прошета и низ боемска улица и ул. Ленинова.

- После долго време се појави човек од најголемата етничка заедница во Македонија искрен, паметен човек и човек кој е интелектуалец по вокација, истакна еден од граѓаните во случајните средби на кандидатот за претседател Блерим Река.

*Платено политичко рекламирање


Администратор
11/04/2019 21:57