Кандидатот за претседател на СДСМ Стево Пендаровски при својата теренска кампања на граѓаните им порачува да не се враќаат во државава.

На видеото јасно се гледа како Пендаровски при поздравување со граѓанин кој му вели дека 20 години е во Австралија, тој зачудено го прашува што се вратил во Македонија?


Администратор
13/03/2019 02:55