ЈП „Водовод и канализација“ Скопје известува дека, поради уличен дефект на булевар „Македонско Косовска Бригада“ бб кај Стовариштето, денеска од 9 часот без вода ќе бидат корисниците од улиците „376“, „Самоилова“, „Банатска“, потоа Американската Амбасада, Турската Амбасада и „Јоаким Крчоски“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирање на дефектот.


Администратор
27/10/2021 10:26