Без струја утре од 8:55 до 11 часот ќе останат објектите на фирмата „Џонсон Мети“ во индустриската зона Бунарџик во Општина Илинден, од 9 до 13 часот корисниците од дел од улицата Јакупица во населба Драчево дел од село Бразда во Општина Чучер Сандево.

Од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, информираат дека поради зафати во дистрибутивната електро мрежа без електрична енергија од 9 до 14 часот ќе останат корисниците од објектите лоцирани на патот кон Етно Село, Горно Нерези и од 10 до 12:30 корисниците од дел од село Инџиково.


Администратор
19/10/2021 10:57