Главната програма на „Киненова“ и сите останати програми на шестото издание на Интернационалниот фестивал „Киненова“, ќе бидат објавени денеска на прес-конференција.

Програмата ќе ја претстават Небојша Јовановиќ, директор на Меѓународниот филмски фестивал „Киненова“ и Игор Анѓелков, програмски директор на фестивалот.


Администратор
19/10/2021 10:48