На 12.10.2021 во 10.30 часот во Полициската станица Аеродром, 42-годишна жена од Скопје пријавила дека на 05.10.2021 околу 15.00 часот на ул.„Михаил Чаков“ едно машко лице недолично се однесувало кон нејзината малолетна ќерка, додека била со нејзината другарка.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.


Администратор
14/10/2021 01:50