Алармантно! Кочани цел ден се бори со огнена стихија, ИТНО целосен фокус на Владата која во моментот сама слави на Мечкин Камен. ИТНО да им се помогне на луѓето. Ова е реалниот живот, битка со огнена стихија и неспособната влада!

Имаше хеликоптер за пат од Скопје до Прилеп за Заев и Венко, а сега нема...


Администратор
02/08/2021 22:41