Без вода денеска од 11:45 часот се корисниците од улицата „11/46“ во Стајковци во Општина Гази Баба.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи – Скопје, прекинот е поради уличен дефект ф-100 милиметри на улицата „11/46“ во Стајковци.

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.


Администратор
14/06/2021 13:06