На 14.05.2021 во 19.35 часот во ОВР Крушево, 39-годишен жител на крушевско село пријавил дека пред неколку недели малолетник од истото село преку апликацијата „Месинџер“ споделил своја снимка со експлицитна содржина на малолетната ќерка на пријавителот и нејзината малолетна другарка, а воедно барал и тие да го сторат истото.

Бил известен Јавен обвинител и се преземаат мерки за расчистување на случајот.


Администратор
16/05/2021 02:04