Министерот за локална самоуправа Горан Милевски, амбасадорката на Швајцарија Сибил Зутер и градоначалникот на Куманово Максим Димитриевски денеска во Бислимска клисура ќе го промовираат проектот „Уредување и валоризација на спортско рекреативен еко-центар Бислим“.

Целта на проектот е да се поттикне социјална интеграција, инклузивност и отвореност за еднакви можности на децата со физичка попреченост.


Администратор
09/05/2021 11:38