Дваесет и седум прекршоци биле регистрирани во Кавадарци и Неготино поради пребрзо возење при вчерашната акциска контрола за период од шест часа, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

Како што посочи Додевски, вкупно 18 возачи возеле пребрзо во Кавадарци, а девет во Неготино.

Tие ќе бидат соодветно санкционирани.


Администратор
08/04/2021 13:42