На 08.03.2021 во 15:30 часот во Скопје, полициски службеници од Секторот за меѓународна полициска соработка-Отсек за потрага го приведоа И.К. (26), кој се барал по распишана потерница од Основен суд Скопје 1 за издржување на казна затвор од две години во врска со чл.236 ст.1. од КЗ на РСМ.

Приведеното лице ќе биде предадено на казанено поправна установа.


Администратор
08/03/2021 22:15