Во текот на изминатото деноноќие (07/08.03.2021) на територијата на Република Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 659 прекршоци.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид 19.


Администратор
08/03/2021 11:57