Поранешниот пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и оперски пејач Игор Дурловски, бара поништување на штетните договори, ослободување на невините од затвор, одговорност од актуелните власти, а потоа помирување.

-Поништување на штетните договори, ослободување на невините од затвор, одговорност а потоа помирување, коментира Дурловски откако Заев во јавноста го изнесе предлогот за влез на ВМРО-ДПМНЕ во владата.


Администратор
06/03/2021 20:20