Поради дефект на приклучна цевка ф-1“ на Скупи 9/3 Скупи, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од Скупи, односно краците 3,5,7 и 9.

Како што информираат од ЈП Водовод и канализација водоснабдувањето ќе биде прекинато од 11 часот до завршување со санација на дефектот.


Администратор
05/03/2021 13:53