Додека бизнис заедницата тоне во криза, семејството Николовски профитот го зголемува за 2100%, а згора на тоа и работи со кеш пари преку каса-прими како во ‘90 години.

Љупчо Николовски и Зоран Заев се симболи на корупцијата во редовите на СДСМ и оваа Влада.

Николовски не одговори на најважното прашање, дали е вистина дека фирмата на неговиот брат работела со кеш наплата преку каса-прими?

Доказите кои ги изнесуваме во однос на лагите на СДСМ се непобитни.

Затоа, сите од прв до последен ќе одговараат за злоупотребата на своите позиции во Република Македонија.


Администратор
27/02/2021 17:09