Новинарот близок до владеачкат партија и на јавноста познат по исклучително морбидните статуси насочени кон личности кои не ја поддржуваат владината политика, Бранко Тричковски, на својот фејсбук профил дека Сашо Мијалков избегал од државата поради тоа што таа била силна.

- Тоа што Сашо избегал, ја покажува силата на македонската држава, не нејзината слабост, за кој ку*ац некој би бегал од држава која е слаба или не е држава! Не можам да ве гледам во трансот во кој се камшикувате и св*шувате, пишува во негов стил Тричковски.


Администратор
23/02/2021 01:57