По отворањето на малопродажбата во Грција минатиот понеделник, ова е прв викенд со отворени продавници, а Грците чекаат во редици за шопинг, кој поради карантинот е ограничен на два часа и по претходно испратена СМС порака.

Дописничката на МИА во живо ја пренесе атмосферата од центарот на Атина.


Администратор
23/01/2021 18:52