Од насилен попис спроведен во епидемија, без почитување на европските стандарди и јасна методологија, како резултат на политички договор губи Македонија и губат сите граѓани.

Ваквиот попис кој што власта на Заев го турка, без општествен консензус е гаранција за поларизација на граѓаните и за тоа вина имаат Заев, СДСМ и власта.

Попис по стандарди на Заев е единствено сигурно дека нема да биде статистичка, туку политичка операција.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ


Администратор
16/01/2021 18:49