Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа денеска со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство на Албанија, Бледар Чучи ќе потпише спогодба за заедничко менаџирање на риболовот на Охридското и Преспанското Езеро.

Двајцата министри ќе го посетат и Хидробиолошкиот Институт во Охрид, а најавени се и изјави.


Администратор
02/12/2020 10:05