Во последните 24 часа во Русија од Ковид-19 починале 569 лица починаа, најмногу за еден ден од почетокот на епидемијата.

Од последниот пресек потврдени се уште 26.402 новозаразени, соопшти кризниот штаб во Москва.

Досега во Русија биле заразени 2.322.056 лица, а 40.464 починале.


Администратор
01/12/2020 12:29