На 25.11.2020 полициски службеници од СВР Скопје го приведоа Р.Р. (23) од Скопје, кој се барал со потерница од Основен суд Скопје 1 за издржување на затворска казна од три години за сторено кривично дело по чл. 236 од Кривичниот законик на Република Македонија.

Лицето ќе биде спроведено во казнено поправна установа.


Администратор
26/11/2020 12:50