Министерството за внатрешни работи вчера (30.10.2020) спроведе засилена акциска контрола во областа на сообраќајот на територијата на Кавадарци.

Притоа, изречени се вкупно 134 санкции, меѓу кои 28 за измината важност на сообраќајната дозвола (нерегистрирани возила), 24 за возење без возачка дозвола,15 санкционирани мотоциклисти...

Засилените сообраќајни контроли продолжуваат и во наредните денови.


Администратор
31/10/2020 15:14