На 29.10.2020 во 18:20 часот, полициски службеници од Секторот за меѓународна соработка -Отсек за потрага во населба Триангла го привеле Г.К. (25) од Скопје по кој била распишана потерница во врска со чл.236 ст.1 од КЗ на РСМ, за издржување на казна затвор од две години.

Лицето ќе биде спроведено во каанено поправна установа.


Администратор
30/10/2020 12:31