Поради дефект на огрлица ф-80 на Дебарца 37, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Дебарца, Антоние Грубишиќ и Мирослав Крлежа.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:00 часот.


Администратор
28/10/2020 16:18