Поради интервенција на ул.„Софиска’ 8, без вода утре ќе бидат корисници од улиците „Софиска“, „Његошева“, „Копенхагенска“ и „Бриселска“ во општина Карпош.

Според известување од ЈП Водовод и канализација, прекинот на водоснабдувањето ќе почне во 9 часот ќе трае до отстранување на дефектот.


Администратор
26/10/2020 20:33