Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во недела на 4-ти октомври со почеток во 20 часот во живо на „Фејсбук“ ќе одговора на сите прашања на граѓаните.

- Можете да ме прашате за она што ве интересира, за мојата работа или приватен живот. Се надевам дека ќе ме запознаете во малку поопуштена верзија, отколку на телевизиските екрани. Ве очекувам во голем број!, повикува Мицкоски.


Администратор
02/10/2020 01:54