Ниту една прес конференција не го покрива фактот дека во време на владата на СДСМ се зголеми цената на струјата.

ВМРО-ДПМНЕ не се чувствува повикано да одговори на бруталните и безочни лаги на СДСМ и портпаролот Костадин Костадинов. За кажаните невистини адвокатскиот тим ќе достави барање за извинување поради изнесените лаги, и доколку не се извини ќе следува тужба за клевета.


Администратор
01/10/2020 15:39