Поранешниот министер за финансии ,Драган Тевдовски, деновиве си заминал од „нашата земја“ односно заминал да работи во странство.

Според информациите кои ги пренесоа дел од порталите Драган Тевдовски отпатувал во Вашингтон каде што ќе работи во Меѓународниот монетарен фонд.

По објавувањето на информацијата професорот и поранешен министер Тевдовски ниту го потврди ниту го демантираше неговиот работен ангажман во Америка.


Администратор
23/09/2020 01:58