Корисниците од улицата „Виа Егнатија“ денеска, од 13:40 ќе останат без вода, а во населбата Ѓорче Петров со намален притисок на водоснабдувањето, информираат од ЈП „Водовод и канализација“-Скопје.

Без вода ќе бидат поради уличен дефект на водоводен мрежа на улицата „Виа Егнатија“ 21.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:40 часот до завршување на дефектот.


Администратор
13/08/2020 15:01