Факти кои го одбележаа денот:

1. СДСМ пишманска, три дена се фали со мнозинство, а не кажува со кои партии коалицира и по која цена.

2. Државата крева раце од корона кризата, герентолошкиот завод нов корона кластер, се бара одговорност.

3. Извештаите покажуваат дека СДСМ нема одговор за стотици илјади евра потрошени во изборната кампања.

4. Струјата се покачи, ЕСМ троши на нови вработувања, а Ковачевски вели се покриваат загуби со парите на граѓаните.


Администратор
09/08/2020 03:33