ВМРО-ДПМНЕ работи на формирање ново парламентарно мнозинство, изјави за весникот “КОХА”, Димче Арсовски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ работи на формирање на ново парламентарно мнозинство. Ние нема да ги коментираме информациите од непроверени извори, но ниту ќе ги демантираме , рече Арсовски за “КОХА”.


Администратор
06/08/2020 02:01