Поради уличен дефект Ф-100 милиметри на ул. Желево бр.3 во нас.Карпош 4, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. „Желево“.

Прекинот ќе трае од 09:00 часот до санирање на дефектот.


Администратор
09/07/2020 16:09