Без разлика дали тоа е заради нивната моќ, казна или начинот на кој пишуваат на таблата, професорките очигледно поседуваат нешто што ги прави „жешки“ за порно индустријата.

Филмовите со професорки се најбараната професија на веб-страниците за возрасни во Велика Британија, со 14.570 прегледи секој месец.

Според истражувањето на MiJobKuote, зборот „порно“ сам има 40.556.200 просечни месечни пребарувања во Велика Британија, при што професорките се на врвот на професиите за кои луѓето најмногу фантазираат.

Веднаш зад нив се „порно слугинките“ со околу 12.670 пребарувања месечно и 7.810 прегледи на веб-страниците за возрасни.

Изненадувачки медицинските сестри се трета најсекси професија со 9.710 пребарувања.

Сите овие професии - професорки, слугинки и медицински сестри прават неверојатно важна, исцрпувачка и сериозна работа - така што можеби нема да бидат задоволни да бидат чест предмет на сексуална фантазија, но така функционираат некои умови, пишува британски Метро.

Не е случајно што првите три се традиционално „женски“ професии - што е причината зошто тие се толку лесно сексуализирани.

Канцелариските работници се исто така високо наведени, 8.700 корисници на Google бараат „канцелариско порно“ месечно, и имаат 10.936 пребарувања на страници за возрасни.

Една од најчудните и најспецифичните пребарувања од ваков вид, а меѓу првите 20 се работниците за безбедност на аеродромите (270 пребарувања месечно).


Администратор
05/07/2020 05:17