Без вода денеска ќе бидат корисниците од Ново Село поради уличен дефект ф-100мм на улица 100/Ново Село.

Водоснабдувањето, како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, ќе биде прекинато од 9:45 до завршување со активностите.


Администратор
02/07/2020 11:24