Иако секогаш се вели дека само мажите размислуваат за секс, истражувањата покажуваат дека тоа го прават и жените.

Жените ретко признаваат за нивните сексуални фантазии. Повеќето ќе речат дека дури и не размислуваат за секс што е всушност голема лага.

Новите истражувања покажуваат дека жените размислуваат за секс многу почестоотколку што сакаат да признаати тоа во просек 18 пати на ден.

Анкетата спроведена од страна на интернет-страница за нелегални средби откри дека жените во просек размислуваат за секс на секои 51 минута. Од друга страна, мажите размислуваат за секс на секои 28 минути.

Истото истражување открило дека 59 проценти од жените редовно фантазираат дека имаат секс со својот поранешен, додека оваа бројка кај мажите паѓа на 49 проценти.


Администратор
02/07/2020 01:00