На социјалните мрежи се појави видео од Облешево на кое може да се види како мештаните со стапови, скали и се она што им дојде при рака, се обидоа да решат извесни недоразбирања и кавги со продавачите на зеленчук кои со своите камиони секојдневно се присутни на патот Штип – Кочани.

Од видеото што беше објавено на Радио Кочани се гледа што конкретно се случувало.


Администратор
24/06/2020 02:14