Некои мажи сакаат полнички жени, но тоа не е само поради нивното тело… Следуваат причините поради кои тие жени се посакувани, претпочитани и неодоливи.

„Прегратката со полничка девојка е поубава, помека и подолготрајна“, гласи коментарот на испитаник во една скорешна интернет-анкета. Ова ќе рече дека и мажите, без сомнеж, сакаат гушкање и галење.

Други пак, сметаат дека „буцките“ се, „по правило“ – попозитивни личности, имаат позитивна природа, подобри комуникациски вештини и со нив никогаш не е здодевно.

Секако, тука е и физичкиот изглед, односно поизразените облини, нозе, колкови, струк и торзо, коишто според многумина се неодоливи. Тоа, меѓу другото, ја прави жената и посамоуверена.

Но, полничките жени се и погрижливи. Сакаат да минуваат повеќе време со блиските, па и со родителите… Уживаат во еднставните работи во животот, како што е готвењето или обичниот разговор.


Администратор
08/06/2020 11:14