Факти на денот:

1. Владата не превзема никакви мерки, а бројот на заразени не се намалува.

2. Заев ја контролирал СЈО, кое било алатка за обезбедување пратеници.

3. Јанева ја компромитира Русковска. „Рекет“ го стега обрачот околу Заев.

4. Филипче претставува лажна смиреност, а бројките говорат спротивно на тоа.


Администратор
02/06/2020 23:54