Во училишниот двор на ООУ „Рајко Жинзифов“ и во населбата Расадник во Општина Кисела Вода засадени се јавори, софори и топчести багреми, високи над три метри.

Како што соопштија од Општината, и во периодот што следува ќе продолжат со активностите за зазеленување на својата територија.


Администратор
02/06/2020 15:27