СДСМ знаејќи дека ја губи поддршката се служи со лаги и манипулации.

СДСМ и Заев се прочитани од македонските граѓани.

На следните избори македонските граѓани ќе ги казнат конструкциите и местенките на СДСМ.

Крајот на оваа неспособна власт се ближи. Граѓаните ќе стават крај на власта која ги лажеше дека ќе донесе живот, дека просечната плата на Македонецот ќе биде 500 евра, ќе се изградат 500 километри автопат.

Заев и СДСМ треба да знаат дека ќе одговараат пред законот.

Со СДСМ и Заев граѓаните единствено добија хибриден режим, криминал и неспособност.

Со почит, Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ


Администратор
29/05/2020 12:06