Градоначалникот на Кичево, Фатмир Дехари упати честитка до граѓаните од исламска вероисповед по повод почетокот на рамазанските пости.

– Посакувам Светиот месец Рамазан да им служи на сите граѓани на нашата општина и пошироко во остварувањето на чувството за солидарност едни со други, да бидат што е можно похумани со оние кои имаат потреба и да се фокусираме сите заедно кон нови успеси, вели Дехари во честитката.


Администратор
24/04/2020 11:30