Специјалната епизода од серијата „Пријатели“, што требаше да ја собере старата екипа на актери е откажана поради коронавирусот.

Снимањето што беше предвидено за следната недела, ќе почне најрано во мај, соопшти ХБО.

Специјалната епизода беше предвидено да се емитува во мај на стриминг сервисот ХБО Макс.


Администратор
19/03/2020 11:19